2°C
Mostar 7°C
Tuzla 4°C
Banja Luka 4°C
Bihać 2°C
Powered by Dark Sky

16.07.2019 / 10:36 Ekonomija - Kupers

Predstavljen Program razvoja malog gospodarstva u HBŽ-u

Predstavljen Program razvoja malog gospodarstva u HBŽ-u
Foto: Vlada HBŽ - Vijesti.ba

Program razvoja malog gospodarstva u Hercegbosanskoj županiji (HBŽ) putem subvencije kamate prezentiran je na sastanku Ministarstva gospodarstva HBŽ-a s poduzetnicima, koji je održan u ponedjeljak u Kupresu.

Prisutni poduzetnici iskoristili su priliku za iznošenje problema s kojima se susreću u svom poslovanju te su zatražili intenzivniju potporu mjerodavnih institucija u rješavanju nekih od iznesenih problema.

Sastanak je rezultirao zaključkom kako je potrebno intenzivirati suradnju između Ministarstva gospodarstva HBŽ-a te poduzetnika, a posebno u domeni informiranja i pružanja podrške pisanju projekata za pozive ostalih domaćih i stranih donatora, priopćeno je iz Službe za odnose s javnošću Vlade HBŽ-a.

Isto tako, složili su se kako je i sa strane poduzetnika potreban aktivniji angažman u radu Udruge poslodavaca Kupres te su naposljetku poduzetnici pozvani da se aktivno uključe u izradu planirane strategije razvoja malog i srednjeg poduzetništva HBŽ-a s konkretnim prijedlozima mjera i aktivnosti koje bi bile prilagođene stvarnim potrebama poduzetnika i usmjerene rješavanju gorućih problema s kojima se susreću u svom poslovanju.

Osim navedenog programa prezentirani su i ostali programi i izvori financiranja koji stoje na raspolaganju poduzetnicima, a koje provode javne institucije iz Bosne i Hercegovine ili strani donatori.(Vijesti.ba / FENA)

Komentari - Ukupno %

NAPOMENA - Portal Vijesti.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Vijesti.ba!
1000 karaktera preostalo
Prikaži još

Izdvajamo