8°C
Mostar 11°C
Tuzla 9°C
Banja Luka 9°C
Bihać 8°C
Powered by Dark Sky

19.09.2019 / 09:09 Fudbal - Liga prvaka

Salihamidžić: Zvezda je bila opasna, iako je izgubila sa 3:0

Salihamidžić: Zvezda je bila opasna, iako je izgubila sa 3:0
Hasan Salihamidžić / Vijesti.ba
Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u Minhenu od Bayerna sa 3:0, a direktor "Bavaraca" Hasan Salihamidžić pohvalio je beogradski tim.

"Mislim da je Zvezda bila opasna, imala je dobre akcije iako je izgubila 3:0, kvalitetan su tim, ali da bi se prošlo dalje mora se pobijediti", rekao je Salihamidžić.

Salihamidžić je prokomentarisao i atmosferu na Allianz Areni koju su napravili gostujući navijači, kao i najboljeg fudbalera Crvene zvezde.

"Navijači su napravili dobru atmosferu, kao i uvijek, oni su uvijek uz ekipu Crvene zvezde, interesantno je radujem se meču na Marakani, znam kakva je tamo atmosfera, 1991. godine sam bio na utakmici sa reprezentacijom Jugoslavije, pa sam mogao da osjetim tu atmosferu. Marko Marin je sjajan momak, odlično igra i mislim da je on ključni igrač Zvezde".

Upitan za koga je navijao 1991. godine, Salihamidžić je bio iskren.

"Za Zvezdu, naravno...Kad budemo dolazili na revanš biće to veoma interesantno, mislim da je ekipa pokazala da može da odigra dobro, da je imala dobre šanse kako sam i rekao" , završio je direktor Bayerna iz Minhena.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo