11°C
Mostar 15°C
Tuzla 13°C
Banja Luka 13°C
Bihać 13°C
Powered by Dark Sky

14.10.2019 / 17:19 Crna hronika - Josip Ančić

Slučaj Lane Bijedić: Tužiteljstvo ZHŽ-a odobrilo prijedlog za izuzeće vozila

Slučaj Lane Bijedić: Tužiteljstvo ZHŽ-a odobrilo prijedlog za izuzeće vozila

Tužiteljstvo Zapadnohercegovačke županije zaprimilo je Prijedlog policije o izuzimanju jednog vozila s područja te županije koje je operativno interesantno za slučaj ubijene 19- godišnje djevojke Lane Bijedić iz Mostara, dok se drugo vozilo...

 ....koje je također interesantno za ovaj slučaj, nalazi na području Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ), potvrdio je za Fenu županijski tužitelj Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ) Josip Aničić.

- Riječ je o najmanje dva vozila, s tim što se jedno od njih nalazi na području ZHŽ-a, a drugo na području Hercegovačko-neretvanske županije, tako da će sve što je vezano za drugo vozilo ići preko Tužiteljstva HNŽ-a - kazao je Aničić.

 Dodao je kako su vozila operativno interesantna u smislu izdvajanja prilikom pregleda video snimaka.

- Tužiteljstvo je izdalo odobrenje koje je zajedno s prijedlogom o izuzeću vozila upućeno prema nadležnom sudu. U slučaju izdavanja naredbe suda ono bi moglo biti izuzeto u tijeku sutrašnjeg dana - potvrdio je tužilac.

Podsjećamo, beživotno tijelo ubijene 19- godišnje Mostarke Lane Bijedić pronađeno je 6. oktobra u rijeci Studenčici kod Ljubuškog.(Vijesti.ba / FENA)

Izdvajamo