8°C
Mostar 10°C
Tuzla °C
Banja Luka 13°C
Bihać 11°C

25.01.2020 / 15:23 Politika - Saopćenje za javnost

Izvršni odbor osudio Selakovo samoinicijativno djelovanje

Izvršni odbor osudio Selakovo samoinicijativno djelovanje
Arhiv / Vijesti.ba
Izvršni odbor Gradskog odbora Socijalističke partije (SP) Banjaluka najoštrije je osudio samoinicijativno djelovanje isključenog narodnog poslanika i bivšeg predsjednika Gradskog odbora SP Banjaluka Gorana Selaka i njegovo grubo kršenje Statuta partije.

Izvršni odbor Gradskog odbora SP Banjaluka ne podržava nelegalno organizovanje skupa ispred SP, kojeg vodi Selak, a data je puna podrška predsjedniku partije Petru Đokiću i organima partije.

Iz Izvršnog odbora su pozvali na striktno poštivanje Statuta stranke i traže od najviših organa SP da donese odluke povodom samoinicijativnih djelovanja Selaka i drugih narodnih poslanika SP koji, "ne rade u interesu politika, programa i vrijednosti partije", saopšteno je iz SP.

Izvršni odbor Gradskog odbora SP danas je u Banjaluci održao proširenu sjednicu kojoj su prisustvovali mnogi istaknuti funkcioneri i članovi Gradskog odbora.

Sastanak su vodili potpredsjednici Gradskog odbora SP Banjaluka Zdenka Gojković i Velibor Stanić, a prisustvovao je i potpredsjednik SP iz krajiške regije Živko Marjanac.

(Vijesti.ba / SRNA)

Izdvajamo