12°C
Mostar 14°C
Tuzla 16°C
Banja Luka 16°C
Bihać 13°C

29.01.2020 / 10:58 Fudbal - Dalibor Šilić

Široki Brijeg u Makarskoj nastavlja pripreme za proljetni dio sezone

Široki Brijeg u Makarskoj nastavlja pripreme za proljetni dio sezone
Foto: FENA - Vijesti.ba

NK Široki Brijeg nastavak priprema odradit će u Makarskoj, a u tom razdoblju planirana su dva pripremna susreta s Hajdukom II i Šibenikom.

Nakon prijateljske utakmice s drugom momčadi splitskog Hajduka, koja je na programu u subotu, 1. veljače, u Splitu, momčad će se preseliti u Makarsku.

- Nakon utakmice s Hajdukom II idemo u Makarsku gdje ćemo se zadržati sedam dana, do utakmice sa Šibenikom čiji termin još uvijek nije siguran. Najvažniji dio priprema odrađen je u kampu u Širokom Bijegu, a u Makarskoj ćemo regenerirati ekipu - kazao je u izjavi za Fenu sportski direktor Širokog Brijega Dalibor Šilić.

Završni dio priprema momčad će odraditi u Širokom Brijegu.

- Nakon Šibenika ostaju nam dva tjedna do početka prvenstva. 15. veljače, sedam dana prije nastavka prvenstva, imamo pripremnu utakmicu s momčadi Tuzla City. Planirano je da ta utakmica bude na Pecari, ali mjesto odigravanja ovisi od vremenskih uvjeta, pa je moguće da dođe do promjene terena - dodao je Šilić.

Sportski direktor momčadi s Pecare smatra da Široki Brijeg ima kvalitetu uključiti se u borbu za sam vrh prvenstvene ljestvice, a najavio je i borbu u Kupu BiH.

Što se tiče transfera, Šilić je kazao kako postoji mogućnost još nekih dolazaka i odlazaka u zimskom prijelaznom roku.

- Što se tiče odlazaka i dolazaka - ne ovisi samo o meni. Imamo želju popuniti jednu poziciju. Ako pronađemo kvalitetnog igrača koji nam odgovara moguće da to realiziramo, ali ne mogu detaljnije o tome. Kad su u pitanju odlasci, to ovisi o tomu hoće li za nekoga od naših igrača stići dobra ponuda - kazao je Šilić.



(Vijesti.ba / FENA)

Izdvajamo