8°C
Mostar 10°C
Tuzla 13°C
Banja Luka 14°C
Bihać 11°C

01.04.2020 / 11:37 KORONAVIRUS - Vrijedna donacija

Agram grupacija donirala 100.000 KM bolnici u Konjicu

Agram grupacija donirala 100.000 KM bolnici u Konjicu
Foto: Vijesti.ba
Kako bi pomogli onima kojima je pomoć trenutno najpotrebnija u borbi protiv korona virusa (Covid-19), grupacija Agram BiH, u čijem sastavu djeluju Euroherc osiguranje d.d., Adriatic osiguranje d.d, STP Agram i Poliklinika Agram, uputila je vrijednu donaciju bolnicama u BiH.

“U ovim zaista izazovnim trenucima, u kojem se trenutno nalazi cijeli svijet te cijeneći izuzetne napore koje čine zdrastveni djelatnici u Bosni i Hercegovini, a kao skromna zahvala od preko 1000 uposlenika Agrama, odlučili smo donirati iznos od po 100.000,00 KM za SKB Mostar, Opću bolnicu Konjic i UKC Republike Srpske, Banja Luka.

Smatramo da je jako važno osigurati odgovarajuću opremljenosti zdravstvenog sustava kako bi se isti mogao nositi s potencijalnim širenjem bolesti. Agram BiH poziva sve naše građane da u ovim teškim trenucima budu složni i solidarni te da svi zajedno poštujemo preporuke kriznog stožera i zdrastvenih djelatnika jer ćemo upravo time dati svoj najveći doprinos u borbi protiv korona virusa.

Koristimo još jednom priliku da se zahvalimo svim našim zdravstvenim djelatnicima, herojima u bijelom, koji svakodnevno ulažu nemjerljive napore kako bismo pobijedili u ovoj borbi i zaštitili sve nas“, navode u saopštenju iz ove grupacije.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo