23°C
Mostar 30°C
Tuzla 26°C
Banja Luka 27°C
Bihać 27°C
Powered by Dark Sky

22.05.2020 / 13:10 Crna hronika - Uhapšen bh. državljanin

Pripadnici granične policije Zvornik spriječili krijumčarenje stoke

Pripadnici granične policije Zvornik spriječili krijumčarenje stoke
Foto: Ilustracija

Policijski službenici Postrojbe granične policije Zvornik spriječili su 21. svibnja krijumčarenje stoke iz Srbije u BiH, u mjestu Karakajsko polje.

Policijski službenici PGP Zvornik su na obali rijeke Drine zatekli državljanina BiH M.Č., s putničkim motornim vozilom vw marke Jetta bez registarskih oznaka i dva teleta koja su prevezena iz Srbije preko rijeke Drine. Nakon uočavanja policijskih službenika, dvije NN osobe su se čamcem udaljile u smjeru Srbije. Osigurano je lica mjesta, a zbog osnovane sumnje da je počinjeno kazneno djelo krijumčarenje obaviješten je dežurni tužitelj Tužiteljstva BiH te je osoba lišena slobode. Od spomenutog je uzeta izjava u svojstvu osumnjičenog, daktiloskopski obrađeno, a izvješće o počinjenom kaznenom djelu će biti dostavljeno u redovnoj proceduri.

Ovo je još jedna u nizu uspješnih akcija Postrojbe granične policije Zvornik, koji se uspješno bore s velikim priljevom migranata u sprječavanju njihovih pokušaja ilegalnih prelazaka državne granice na području Zvornika i ulažu maksimalne napore s ciljem otkrivanja i sprječavanja prekograničnog kriminala, priopćeno je iz Granične policije BiH.    (Vijesti.ba / FENA)

Izdvajamo