7°C
Mostar 13°C
Tuzla 11°C
Banja Luka 11°C
Bihać 10°C

28.05.2020 / 13:51 Crna hronika - Bijeljina

Objavljen snimak vikendice u kojoj je pronađena droga i oružje

Objavljen snimak vikendice u kojoj je pronađena droga i oružje
Foto: ATV - Vijesti.ba

ATV je objavio ekskluzivne fotografije i video snimke vikendice sa bazenom u kojoj je u opsežnoj akciji Žandarmerije MUP-a Srpske i krim policije PU Bijeljina privedeno 36, a zadržano 16 lica.

Policija je, kako ekskluzivno saznaje ATV, pronašla i oduzela 14 paketića kokaina ukupne mase oko 46 grama, 9 komada medicinskih droga, 9 pištolja, jedan gasni pištolj, tri pancira i više od 20.000 konvertibilnih maraka u raznim valutama.

Uprava za organizovani i teški kriminalitet i Policijska uprava Bijeljina, u okviru operativne akcije "Kristal", u mjestu Suvo Polje izvršili su pretres i hapšenje 16 lica u vikend kući, vlasništvo Milisava Tomića, saznaje Srna.

Prema saznanjima Srne, uhapšeni su Milisav Tomić i Aleksandar Gajić, obojica iz Bijeljine, Pavle Stević i Srđan Mićić, obojica iz Brčkog, Željko Simić i Savo Simić, obojica iz Ugljevika, Radan Dotlić, Siniša Perić, Radoslav Simić, Danijel Perić, Zlatan Ćuk, Vladan Kakuća i Željko Vujić, svi iz Bijeljine, Adi Bajgorić iz Slovenije, Elvis Hodžić iz Lukavca i Tijana Maksimović zvana Tijana Ajfon iz Rume.

Sva navedena lica se saslušavaju u svojstvu osumnjičenih i svjedoka, a osumnjičeni su za krivična djela nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga, nedozvoljena proizvodnja i promet oružja i prostitucija.



(Vijesti.ba)

Izdvajamo