4°C
Mostar 8°C
Tuzla 6°C
Banja Luka 5°C
Bihać 3°C

21.07.2020 / 14:34 KORONAVIRUS - U NHL-u dva igrača pozitivna

NBA i MLS bez novih slučajeva covida-19

NBA i MLS bez novih slučajeva covida-19
Arhiv / Vijesti.ba
National Basketball Association (NBA) i Major League Soccer (MLS) objavili su kako nisu otkriveni novi pozitivni slučajevi covida-19 u posljednjim rundama testiranja u njihovim kampovima, dok su u NHL-u dva igrača pozitivna.

NBA je objavila kako je ovoga puta testirala 346 igrača, od kojih niti jedan nije bio pozitivan na sars-cov-2 virus. Ovo su prvi rezultati nakon 13. srpnja, kada su dva igrača bila pozitivna i još uvijek su u karanteni.

Od ukupno 30 NBA klubova, 22 će nastaviti sezonu koja starta 30. srpnja u Orlandu u Disneyjevom sportskom kompleksu, prenosi Hina.

Pozitivnih nije bilo niti u kampusu MLS-a koji je započeo sezonu, ali bez dva kluba. Nashville i Dallas "uklonjeni su" s turnira nakon pozitivnih u njihovim redovima.

Ukupno je 18. i 19. srpnja testirano 1.106 osoba i niti jedan nalaz nije bio pozitivan, objavili su iz MLS-a.

Nakon prvih pet dana priprema za nastavak NHL sezone, zabilježena su dva pozitivna među 2.618 testova. Trening kampovi NHL-a otvoreni su prošlog ponedjeljka za 24 momčadi koje će nastaviti doigravanje.

Klubovi iz Istočne konferencije doigravanje će odraditi u Torontu, a oni sa Zapada u Edmontonu gdje će u listopadu biti finale Stanley kupa. Momčadi se trenutno pripremaju za sezonu u svojim trening kampovima, a u Kanadu će se preseliti u nedjelju.

(Vijesti.ba / FENA)

Izdvajamo