8°C
Mostar 10°C
Tuzla 14°C
Banja Luka 14°C
Bihać 10°C

23.07.2020 / 12:49 SHOW - Velika kriza

Kim Kardashian: Kanye West ima bipolarni poremećaj

Kim Kardashian: Kanye West ima bipolarni poremećaj
Kim Kardashian / AFP
Kim Kardashian je u srijedu objavila da njen suprug Kanye West, čije su nedavne izjave i ponašanje izazvale zabrinutosti, boluje od bipolarnog poremećaja i zamolila za suosjećanje i empatiju.

U ponedjeljak je West objavio seriju tvitova koji su kasnije izbrisani gdje kaže da ga supruga pokušava zatvoriti na temelju zdravstvenog stanja i uporedio je samog sebe s Nelsonom Mandelom.

Reper je u srijedu napisao na Twitteru da se pokušava razvesti od supruge, 'reality' zvijezde Kim Kardashian, ali je nekoliko minuta kasnije izbrisao tvit. "Pokušavam se razvesti otkad se Kim susrela s Meekom u Warldolfu oko reforme zatvorskog sustava", napisao je West u poruci, optužujući suprugu za vezu s Meekom.

Kim je upozorila da oni koji "razumiju duševne bolesti i kompulzivne poremećaje, znaju da obitelj ne može kontrolirati bolest".

"Oni koji ga poznaju, znaju da njegove riječi nisu uvijek u skladu s njegovim namjerama", napisala je na Instagramu i podsjetila da "američko društvo zahtijeva tolerantnost prema mentalnom zdravlju, koju trebamo pružiti kada je najpotrebnija".

"Ljubazno tražim da nam javnost i mediji pruže suosjećanje i empatiju potrebnu da sve to prođemo", poručila je zvijezda reality showa o obitelji Kardashian.

West je u nedjelju krenuo u predsjedničku kampanju skupom u Charlestonu gdje je poprilično nevezano pričao o raznim temama, uključivo i o odluci koju je donio s Kim Kardashiam da ne prekine trudnoću.


(Vijesti.ba / Hina)

Izdvajamo