10°C
Mostar 13°C
Tuzla 13°C
Banja Luka 12°C
Bihać 10°C

28.09.2020 / 11:42 Kultura - Mostar

Predstava 'O ljubavi' na repertoaru HNK-a

Predstava 'O ljubavi' na repertoaru HNK-a
Foto: FENA

Predstava "O ljubavi", redatelja Ferida Karajice, na repertoaru je Hrvatskog narodnog kazališta (HNK) u Mostaru 28. i 29. rujna u 20 sati.

U predstavi igraju Nikolina Ljuboja i Ivan Skoko, a riječ je o dramskom komadu s nizom efektnih i duhovitih opservacija i komentara o fenomenu ljubavi kroz sve njezine mijenje.

Putujući kroz četiri kazališna žanra, dvoje mladih glumaca traže odgovor na pitanja: "Što je ljubav?", "Kako nastaje?", "Kako se manifestira?", "Može li potrajati ili će neminovno, pod teretom vremena i navika, izblijedjeti?", priopćeno je iz spomenutog kazališta.

Utjelovljujući par koji prolazi kroz promjenljivu ćud ljubavi, dvoje glumaca ispisuju razigranu teatarsku odu kako bi pokazali svu raskoš svoga nedvojbenog glumačkog dara.

Ulaznice po cijeni od 10 maraka, odnosno 5 maraka za učenike, studente i umirovljenike, moguće je rezervirati porukom putem Facebook stranice ili pozivom na broj 063 019 019.

Studenti i nastavno osoblje Sveučilišta u Mostaru mogu koristiti prošlogodišnje besplatne vaučere, navodi se u priopćenju.

(Vijesti.ba / FENA)

Izdvajamo