8°C
Mostar 11°C
Tuzla 14°C
Banja Luka 14°C
Bihać 11°C

29.03.2021 / 22:13 Ostali sportovi - Oglasio se na Facebooku

Stipe Miočić se izvinio navijačima: Žao mi je, mrzim što sam vas razočarao

Stipe Miočić se izvinio navijačima: Žao mi je, mrzim što sam vas razočarao

Američko- hrvatski borac Stipe Miočić je u noći na nedjelju izgubio naslov UFC-ovog prvaka teške kategorije nakon što ga je u drugoj rundi borbe u Las Vegasu nokautirao Francis Ngannou.

Nakon poraza se Miočić zaputio u bolnicu na pretrage pa dosad nije bilo njegova komentara na borbu. Sad se na Facebooku obratio navijačima.

'Prvo i najvažnije, dobro sam. Znam da moj pad i nije bio najgraciozniji, ali, događa se, bio sam u nesvjestici'', započeo je Miočić poruku koju je uputio prijateljima, navijačima, a posebno Hrvatskoj i Clevelandu.

''Volim vas i žao mi je. Mrzim kad vas razočaram. Hvala mom timu. Znam da osjećate svaki poraz koliko i ja. Pobjeđujemo kao obitelj, gubimo kao obitelj. Porazi nisu zabavni, uvijek peku neko vrijeme'', poručio je Miočić te nastavio objašnjavati da je nemoguće pobijediti sve te da je potrebno shvatiti da su i porazi sastavni dio sporta (i života) kao i pobjede.

"Bog vas uvijek stavlja ondje gdje vam je u tom trenutku mjesto, nikada to ne zaboravite. Ne možete se zadržavati na onome što ste trebali napraviti bolje, ali možete iz toga naučiti, unaprijediti se i vratiti se pripremljeniji sljedeći put.

Nažalost, odstupio sam od plana. Osjećao sam se sjajno pri ulasku u drugu rundu, učinilo mi se da se borba počinje odvijati kako smo planirali i krenuo sam prerevno i nezaštićeno. Nisam dobro stajao za primanje udaraca. Vidio je da sam otvoren i napravio je ono što bi i svaki sjajan borac na njegovom mjestu. To je bila moja pogreška i ja je prihvaćam. Neće se ponoviti.

Na kraju bih želio čestitati Francisu Ngannouu i njegovom timu na zasluženoj pobjedi. Subotnja večer je bila vaša, uživajte u pobjedi. Ja ću se sad malo smiriti, provesti neko vrijeme u krugu obitelji i dočekati rođenje sina na ljeto...''



(Vijesti.ba)

Izdvajamo