16°C
Mostar 17°C
Tuzla 21°C
Banja Luka 20°C
Bihać 16°C

07.04.2021 / 14:07 Crna hronika - PU Istočno Sarajevo

I.Sarajevo: Uhapšene dvije osobe koje su nasmrt pretukle muškarca

I.Sarajevo: Uhapšene dvije osobe koje su nasmrt pretukle muškarca
Foto: Ilustracija - Vijesti.ba

S.O. i A.Č. uhapšeni su na području Kantona Sarajevo zbog sumnje da su nanijeli teške povrede P.M. uslijed čega je nastupila smrt te osobe, saopšteno je danas iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Kako se navodi u saopštenju, uhapšeni su osumnjičeni da su u ponedjeljak, 5. aprila ove godine, na području opštine Istočno Novo Sarajevo nanijeli teške tjelesne povrede P.M.

"Istoga dana oko 21.25 časova Policijska stanica Istočno Novo Sarajevo, obaviještena je da je pronađeno tijelo P.M. na adresi stanovanja, te je odmah po zaprimanju prijave obezbjeđeno lice mjesta do dolaska uviđajne ekipe", navdeno je u saopštenju.

Kako se pojašnjava u saopštenju policijski službenici PU Istočno Sarajevo su juče identifikovali izvršioce navedenog djela, te su S.O. i A.Č. uhapšeni i uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biće predati tužiocu Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

Uviđajem je rukovodio dežurni tužilac Okružnog Javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu koji je nakon izvršenog uviđaja naložio obdukciju.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo