10°C
Mostar 12°C
Tuzla 14°C
Banja Luka 14°C
Bihać 12°C

14.06.2021 / 10:58 SHOW - Zvijezda serije "Prijatelji"

Lisa Kudrow u novoj Disneyevoj komediji

Lisa Kudrow u novoj Disneyevoj komediji
Foto: AFP / Vijesti.ba
Lisa Kudrow, zvijezda serije "Prijatelji", jedno je od prvih javnosti poznatih imena koje će biti dio Disneyeve glazbene komedije "Better Nate Than Ever".

Produkciju potpisuje Marc Platt koji je prethodno radio na filmovima "La La Land", "Mary Poppins Returns" i "Cruella", piše portal Deadline.

Spisatelj Tim Federle pretočit će sadržaj svoje knjige u scenarij za obiteljski film koji će i režirati.

Radnja filma temelji se na Federleovu romanu o trinaestogodišnjem Nateu Fosteru iz Pittsburgha, koji sa svojom najboljom prijateljicom Libby odlazi na veliku glazbenu audiciju u New York, nakon što nijedno od njih nije uspjelo proći na audiciji za školsku predstavu.

Slučajan susret s Nateovom davno izgubljenom tetom Heidi koju će tumačiti Kudrow, potpuno mijenja tijek događaja. Ustanovi se da će njih dvoje možda trebati jedno drugo da bi ostvarili svoje snove.

Snimanje je trenutačno u tijeku na lokacijama u New Yorku, a izbor glumaca za uloge Natea i Libby krenuo je početkom ove godine i u završnoj je fazi, prenosi Hina.

Lik koji će utjeloviti Lisa Kudrow u filmu neće pjevati. Deadline piše da “u njemu pjesama o smrdljivim mačkama”.

Kudrow se nedavno pojavila na okupljanju “Prijatelja”, a prethodno je glumila u Foxovoj seriji “Housebroken” te u drugoj sezoni Netflixove serije “Feel Good”. Glumica će biti dio glumačke postave u komediji “Boss Baby 2”.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo