1°C
Mostar 11°C
Tuzla 2°C
Banja Luka 3°C
Bihać 1°C

17.06.2021 / 16:03 Ostali sportovi - Zahvala Upravi

Savez sjedeće odbojke: Pomoć BH Telecoma je neprocjenjiva

Savez sjedeće odbojke: Pomoć BH Telecoma je neprocjenjiva

Predstavnici Saveza sjedeće odbojke BiH Mirza Hrustemović i Sabahudin Delalić, posjetili su BH Telecom u sklopu nastavka dugogodišnje saradnje, gdje su ih dočekali generalni direktor kompanije Sedin Kahriman i Muamer Hadžović, direktor Izvršne direkcije za razvoj poslovanja.

"Aktivnosti su u punom jeku. Pripremamo se za nastupe u Zlatnoj ligi, na Olimpijadi i Europskom prvenstvu. Mi smo u svijetu brend, ne igramo zbog novca, ali svako takmičenje iziskuje velike troškove i vaša pomoć je neprocjenjiva ",  istakao je Hrustemović.

"Radujemo se svakom vašem uspjehu. Možete računati na dugoročnu podršku BH Telecoma",  poručio je Kahriman.

Direktor Hadžović je našim zlatnim odbojkašima zaželio mnogo sreće u daljnjim sportskim nadmetanjima.

Savez sjedeće odbojke Bosne i Hercegovine osnovan je s primarnim ciljem resocijalizacije brojnih invalida putem sporta i popularizacije svih onih moralnih vrijednosti koje se mogu steći kroz sport, a posebno sjedeću odbojku. U veoma kratkom vremenskom periodu bh. predstavnici su postigli izuzetne rezultate i na svjetskoj takmičarskoj sceni.

"Činjenice da imamo 29 klubova u Premijer, Prvoj i Drugoj ligi BiH, više od 600 aktivnih sportista, da uspješno svakodnevno animiramo nove, mlade članove… daju nam za pravo da kažemo da smo u našoj osnovnoj namjeri uspjeli", zaključio je na kraju Hrustemović.

BH Telecom kao društveno odgovorna kompanija nastavlja pričati dobre priče i pokazivati da zajedno možemo više i bolje!


(Vijesti.ba)

Izdvajamo