6°C
Mostar 9°C
Tuzla 9°C
Banja Luka 9°C
Bihać 8°C

20.05.2022 / 11:50 Fudbal - Bomba iz Bijeljine

Luka Jović preuzima dio Fudbalskog kluba Zvijezda 09

Luka Jović preuzima dio Fudbalskog kluba Zvijezda 09
Boris Stanišić i Luka Jović (Foto: Zvijezda 09)
Poslije nezvaničnih špekulacija da fudbaler Reala iz Madrida Luka Jović, preuzima dio fudbalskog kluba Zvijezda 09, stigla je i zvanična potvrda – reprezentativac Srbije biće zadužen za sva sportska pitanja bivšeg premijerligaša!

Dvadesetčetvorogodišnji fudbaler na ovaj način želi da pomogne mladima širom regiona, ali i klubu iz svog rodnog grada.

Jović je sa sadašnjim rukovodstvom Zvijezde 09 podijelio svoje ideje i viziju koje bi klub podigle na viši nivo i od njega napravile konkurentnog rivala na terenima širom države. Igrač Real Madrid napomenuo je da će treninge i rad sa fudbalerima Zvijezde 09 biti povjeren stručnom i pouzdanom timu eksperata koji će raditi u interesu kluba i daljeg prosperiteta igrača.

“Prijateljstvo sa osnivačem i predsjednikom kluba, gospodinom Borisom Stanišićem, presudilo je da se uključim u rad kluba Zvijezda 09. Želio bih da u narednim godinama klub izraste u stabilnog i konkurentnog premijerligaša koji će biti rasadnik talenata. Radićemo na tome da obezbijedimo najbolje uslove za napredak mladih igrača”, izjavio je Luka Jović.

Fudbalski klub Zvijezda 09 osnovan je 2009. godine u Etno selu Stanišići u Bijeljini, a trenutno se nalazi na četvrtom mjestu na tabeli Prve lige RS.


(Vijesti.ba / SCsport)

Izdvajamo