3°C
Mostar 10°C
Tuzla 12°C
Banja Luka 5°C
Bihać 3°C

24.09.2022 / 18:41 Izbori 2022 - Originalno

Stojanović pozvao građane da glasaju za njega: Zaokruži 5 i dobit ćeš Stoju

Stojanović pozvao građane da glasaju za njega: Zaokruži 5 i dobit ćeš Stoju
Foto: Facebook
Moje ime je Igor Stojanović. Prijatelji me zovu Stoja, ne zato što sam dijelio po stoju nezaposlenim pred izbore, da ne bude zabune, napisao je na samom početku inovativnog načina predstavljanja Igor Stojanović ...

... aktuelni skupštinski zastupnik iz SDP-a i kandidat na predstojećim izborima.

– Već sam vam ispričao svoju priču, da sam studirao sociologiju, gdje sam radio, koje sam funkcije obnašao i gdje sam bio u ratu. Sve to znate, ali izgleda da se svima pred izbore priča vrti oko toga, gdje si ti bio u ratu?

Znam da vas sad interesuje da li govorim engleski ne sekirajte se, magistrirao sam na engleskom jeziku. Mislim da je bitnije da vas napomenem da sam ja Igor, Bosanac i Hercegovac, Sarajlija, sin, suprug, komšija, drug! Volim ovu našu lijepu Bosnu, naše Sarajevo, našu raju. Tu sam radi svoje djece, radi vaše djece, tu sam da pokušam nešto da promijenim, da dam sve od sebe, cijelu stoju!

Možete me podržati, možemo pokušati zajedno uraditi nešto dobro za našu Bosnu, Sarajevo… I da vas napomenem, jedna ovca ne čini stado, a svako stado ima svoju crnu ovcu. Pametnom išaret dosta, a bitno je da nam svane dan!

Zaokruži pet (5) za Skupštinu Kantona Sarajevo i dobit ćeš Stoju, pozvao je Stojanović.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo