1°C
Mostar 4°C
Tuzla 2°C
Banja Luka 3°C
Bihać 5°C

18.11.2023 / 22:12 Muzika i Film - Spektakl u Beogradu

Video / Dino Merlin se u suzama obratio publici: Imam samo još tu želju...

Video / Dino Merlin se u suzama obratio publici: Imam samo još tu želju...
Foto: Vijesti.ba

Čarobnjak, muzička legenda regije, bh. muzičar Dino Merlin večeras održava koncert u beogradskoj Štark Areni, ispunjenoj do posljednjeg mjesta.

Koncert je otvorio hitom "Da šutiš", a onda je održao emotivan govor.

"Ovo je fantastično... Nismo se vidjeli sedam ili osam godina... A to je jedan komad vremena.... Djeca krenu u školi, neka i u drugi razred... Svašta se za tih sedam ili osam godina izdešavalo u mom životu. Život je brz. Sve to brzo prolazi.

I od svih tih događaja, kad sve saberem i oduzmem, prvo mjesto zauzima to što sam postao djed. Dobio sam unuka.

Zbilja, imam samo još tu želju, da taj moj maleni dječak, kao i svi maleni dječaci, živi u miru, sa sobom, sa porodicom, da budu dobri gradivni elementi društva u kojem žive, da budu građani svijeta, da se takmiče u dobru sa svojim vršnjacima i da zajedno grade bolji svijet, kazao je Merlin u suzama.

On iz nekih razloga najviše voli ovu pjesmu i pjeva je po cijeli dan.. I vi volite ovu pjesmu, pa vam se nekako ukusi... Imate isti ukus.

Jako je mali dječak pa nije mogao doći ovdje, ali mu je jako stalo da budete dovoljno glasni, i da to bude naša zajednička izvedba za sva vremena", kazao je, a onda su krenule prve note pjesme "Sve je laž".

Dino Merlin se u suzama obratio publici: Imam samo još tu želju...

Posted by Vijesti.ba on Saturday, November 18, 2023


(Vijesti.ba)

Izdvajamo