3°C
Mostar 8°C
Tuzla 4°C
Banja Luka 8°C
Bihać 7°C
Powered by Dark Sky

19.02.2020 / 13:17 Politika - Saopćenje DNS-a

Radović nije u stanju da se nosi sa situacijom na političkoj sceni

Radović nije u stanju da se nosi sa situacijom na političkoj sceni
Milan Radović / Vijesti.ba
Odlukom da napusti redove Demokratskog narodnog saveza, Milan Radović je pokazao da nije u stanju da se nosi sa trenutnom situacijom na političkoj sceni Republike Srpske, ali i obavezama u samoj stranci, saopšteno je iz DNS-a.

Iz DNS-a navode da se on pokazao i kao neodgovoran poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, te da se u ponedjeljak nije pojavio na zasjedanju, a na kojem se raspravljalo, ali i odlučivalo o daljim koracima i to poslije štetnih odluka za Republiku Srpsku, a koje je donio Ustavni sud BiH.

“Da li je na ovaj način pokazao strah za svoj status i moguće sankcije kod EU ili je u pitanju nešto drugo, poput nedostatka patriotizma, u ovom trenutku je najmanje važno. Milan Radović je bio cijenjen i poštovan kao visoko pozicionirani funkcioner DNS-a, ali i pored toga on se nije snašao, ali i smogao hrabrosti da preuzme teret odgovornosti za budućnost Republike Srpske. Bez obzira na sve DNS želi Milanu Radoviću sve najbolje u daljem životu i karijeri”, stoji u saopštenju.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo