27°C
Mostar 31°C
Tuzla 30°C
Banja Luka 29°C
Bihać 26°C
Powered by Dark Sky

21.02.2020 / 23:27 Fudbal - Nakon UEFA-ine kazne

Guardiola: Još uvijek ništa nije gotovo, žalit ćemo se i nastavljamo raditi veoma posvećeno

Guardiola: Još uvijek ništa nije gotovo, žalit ćemo se i nastavljamo raditi veoma posvećeno

Menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola govorio je kako njegov tim nije imao nikakvu podršku vanjskih faktora i osvrnuo se na UEFA-inu kaznu.

UEFA je izbacila Manchester City na dvije godine iz evropskih takmičenja. Guardiola je u izjavi za španske medije otkrio kako njegovi igrači nemaju zabranu govora.

“Svi igrači su slobodni da iznesu svoje mišljenje. Ne govorimo igračima šta da misle i pričaju. Normalno je da će mediji u Madridu postavljati pitanja o Realu. Ja sam potpuno siguran u to da su svi igrači u potpunosti posvećeni klubu i to svi pokazuju već godinama. Ništa se ne mijenja. Niko ne zna šta će se desiti na kraju sezone. Imamo vremena da na miru odlučimo šta želimo, ali u naredna tri mjeseca svi nastavljamo sa posvećenim radom”, rekao je Guardiola i dodao:

“Niko spolja nam nije pomagao. Svakodnevno smo radili naporno, utakmicu po utakmicu i ništa neće promijeniti moje mišljenje o tome. Kao što sam već rekao, nije gotovo. Žalit ćemo se i vidjet ćemo šta će se događati”.(Vijesti.ba / SC)

Izdvajamo