27°C
Mostar 31°C
Tuzla 30°C
Banja Luka 29°C
Bihać 26°C
Powered by Dark Sky

22.02.2020 / 20:17 Crna hronika - U naselju Rodoč

Jedna osoba poginula u teškoj nesreći kod Mostara

Jedna osoba poginula u teškoj nesreći kod Mostara
Velike kolone nakon udesa / Avaz
Jedna je osoba smrtno stradala sinoć u naselju Kolonija južno od Mostara. Neslužbeno, ženska osoba je stradala na prometnici Bulevar narodne revolucije, uslijed udarca automobila.

Dežurni tužitelj predvodio je očevid ove nesreće. Promet iz smjera Mostara je išao kroz Koloniju, dok je iz suprotnog smjera promet išao usporeno.

Prema informacijama koje smo dobili od dežurnog tužitelja, smrtno je stradala ženska osoba D.M. (1962.) iz Mostara, dok je za upravljačem osobnog automobila Fiat bila ženska osoba M.M.

Zbog obavljanja tehničke ispravnosti vozila, automobil koji je sudjelovao u ovoj prometnoj nezgodi je specijalnim policijskim vozilom 'pauk' izuzet u krug Policijske uprave Mostar, a tijelo smrtno stradale osobe prevezeno je u mrtvačnicu Bijeli Brijeg gdje će biti obavljena obdukcija, naveo je dežurni tužitelj za Bljesak.info.

Prometna nesreća se dogodila na mjestu gdje nije bilo obilježenog pješačkog prijelaza.

Ovaj dio prometnice nije osvjetljen i nema javne rasvjete. Od okupljenih mještana koji su sa jezom promatrali očevid mogli smo čuti komentare na račun nepostojanja javne rasvjete. ''Zar mora netko poginuti pa da se oni sjete postaviti koji stup sa sijalicom'', moglo se čuti iz mraka.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo