12°C
Mostar 15°C
Tuzla 17°C
Banja Luka 18°C
Bihać 15°C

27.02.2020 / 16:03 BiH - Sastanak u Sarajevu

Galić razgovarao s predstavnicima Državne agencije za radijacijsku sigurnost

Galić razgovarao s predstavnicima Državne agencije za radijacijsku sigurnost
Foto: GPBiH - Vijesti.ba

Ravnatelj Granične policije BiH Zoran Galić sa suradnicima u četvrtak je održao sastanak s predstavnicima Državne regulatorne agencije za radijacijsku i nuklearnu sigurnost na kojem se razgovaralo o modalitetima suradnje te obukama koje će...

...policijski službenici GPBiH imati po pitanju radijacija i nuklearne sigurnosti, a u suradnji s tom regulatornom agencijom.

Na sastanku, koji je održan u Glavnom uredu GPBiH u Sarajevu, također je razgovarano i o dosadašnjoj suradnji te o važnosti izgradnje snažnog i održivog režima nuklearne sigurnosti u zemlji, čime, kako je navedeno, i Granična policija BiH uvelike može doprinijeti.

Ravnatelj Državne regulatorne agencije za radijacijsku i nuklearnu sigurnost Marinko Zeljko istaknuo je kako će Granična policija BiH u tom dijelu imati potporu Državne regulatorne agencije za radijacijsku i nuklearnu sigurnost.

Ravnatelji Galić i Zeljko izrazili su zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom i naglasili važnost njenog daljeg unaprjeđenja, priopćeno je iz Granične policije BiH.     



(Vijesti.ba / FENA)

Izdvajamo