6°C
Mostar 9°C
Tuzla 11°C
Banja Luka 10°C
Bihać 6°C

13.03.2020 / 14:40 SHOW - Američka glumačka zvijezda

Tom Hanks poziva građane da poštuju upute zdravstvenih vlasti

Tom Hanks poziva građane da poštuju upute zdravstvenih vlasti
Foto: AFP
Glumac Tom Hanks, koji je zajedno sa suprugom pozitivan na korona virus i u izolaciji je u australskoj bolnici, pozvao je javnost da postupa odgovorno i poštuje upute zdravstvenih stručnjaka.

U poruci na društvenim mrežama bračni par tvrdi da proživljava ovo razdoblje iz "dana u dan" i zahvaljuje "svima u Australiji koji se tako dobro skrbe za njih".

"Imamo Covid-19 i u izolaciji smo, dakle nećemo nikome prenijeti virus", napisao je Hanks koji je u Australiju doputovao radi snimanja filma.

"U nekih zaraza može prerasti u vrlo ozbiljnu bolest", podsjetio je Tom Hanks i svoju poruku upotpunio fotografiju sebe i supruge na kojoj su vidno opušteni.

"Postoje stvari koje svi mi možemo učiniti kako bismo se izvukli iz ove situacije, a to je poštivati preporuke stručnjaka i skrbiti se za druge, zar ne", napisala je američka glumačka zvijezda.

Njegova poruka razlikuje se od postupanja američkog predsjednika Donalda Trumpa koji je kritiziran zbog načina na koji upravlja krizom izazvanom korona virusom.

Hanks, koji ima 63 godine kao i njegova supruga Rita Wilson, prva je holivudska zvijezda koja se zarazila korona virusom. Par je u izolaciji u Sveučilišnoj bolnici u gradu Gold Coast, na istočnoj obali Australije.

Glumac je doputovao u Australiju radi snimanja filma o Elvisu Presleyu u kojem treba tumačiti ulogu slavnog "pukovnika" Toma Parkera, koji je bio Presleyjev menadžer.

Redatelj filma je Australac Baz Luhrmann, a produkcija filma sada je odgođena.


(Vijesti.ba / Hina)

Izdvajamo