-1°C
Mostar 5°C
Tuzla 3°C
Banja Luka 3°C
Bihać 1°C

22.03.2020 / 20:51 KORONAVIRUS - Operna zvijezda

Placido Domingo otkrio da je pozitivan na koronavirus

Placido Domingo otkrio da je pozitivan na koronavirus
Foto: AFP
Španjolski operni pjevač Placido Domingo (79) objavio je u nedjelju da je zaražen korona virusom dok se u njegovoj domovini broj oboljelih penje prema psihološkoj granici od 30.000.

„Osjećam da mi je moralna obveza izvijestiti kako sam bio pozitivan na Covid-19, poznat i kao korona virus. Moja obitelj i ja smo izolirani, te ćemo tako ostati koliko god vremena medicinski bude potrebno“, priopćio je putem Facebooka.

„Svi smo trenutno dobro no ja kašljem i imam temperaturu zbog čega sam se odlučio testirati, a rezultat je bio pozitivan. Molim vas sve da budete ekstremno oprezni i da slijedite preporuke zdravstvene službe“, dodao je.

U Španjolskoj se u nedjelju zarazilo više od 3.500 osoba. Posebno su ranjive starije osobe. U subotu navečer je preminuo Lorenzo Sanz (76), bivši predsjednik Real Madrida, koji je bio primljen u bolnicu u Madridu nakon što je osam dana imao temperaturu.

Plácido Domingo je prošli mjesec prihvatio odgovornost za seksualno uznemiravanje, za koje ga je bilo optužilo nekoliko žena, te je zatražio oprost za nanesenu bol. Otkazao je nastup planiran za svibanj u Madridu.


(Vijesti.ba / Hina)

Izdvajamo