0°C
Mostar 6°C
Tuzla 3°C
Banja Luka 4°C
Bihać 3°C

08.04.2020 / 15:37 SHOW - Online radio stanica

Imperia Radio kreće sa radom

Imperia Radio kreće sa radom
Foto: Vijesti.ba
Nakon uspješnog pokretanja projekta “Imperia TV HD”, od danas imat ćete priliku slušati i “Imperia Radio“.

Imperia Radio je online radio stanica koja će slušaocima pružati potpunu zabavu uz najpopularnije hitove, emisije i provjerene zanimljive informacije iz svijeta showbiza, muzike i gejminga.

Imperia Radio će biti besplatno dostupan u cijelom svijetu putem web-stranice imperiaradio.com, kao i putem platforme Moja TV BH Telecom-a.

„Okupili smo odličan tim afirmiranih regionalnih DJ-eva koji će uživo na “Imperia Radio” zabavljati mladu raju hitovima, zanimljivim emisijama i gostima.“ kazao je Danijel Buzov, producent Imperia TV HD.

Imperia Radio podcasti će biti dostupni i putem music streaming platformi poput Google Play-a, Deezer-a, Spotify-a i Apple Music-a.

“Imperia TV je u rekordnom roku postala najpopularnija TV stanica za mlade. Posebno mi je drago da jedan domaći projekt dobija komplimente iz cijele regije. Pored nove regionalne TV produkcije koju pripremamo, kreće i “Imperia Radio” koji će imati svoju sopstvenu video i audio produkciju, a krenuli smo i sa razvojem mobilnih aplikacija za iOS i Android uređaje. Zbog novonastale situacije u svijetu i našoj regiji, odlučili smo krenuti sa radio stanicom prije planiranog da bar malo uljepšamo mladim ljudima boravak u kući.” kazao je Rijad Ikanović, urednik Imperia TV HD.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo