1°C
Mostar 7°C
Tuzla 7°C
Banja Luka 6°C
Bihać 2°C

16.04.2020 / 12:28 KORONAVIRUS - Platit će kaznu

Severinin PR tvrdi: Zaboravila je na mjere zabrane jer joj je konačno dozvoljeno da vidi sina

Severinin PR tvrdi: Zaboravila je na mjere zabrane jer joj je konačno dozvoljeno da vidi sina
Severina / Arhiv
Nakon što su srbijanski mediji objavili da je Severina Kojić uhapšena u Beogradu zbog nepoštivanja policijskog sata, njen PR nam je kazao da je pjevačica zbog uzbuđenja radi susreta sa sinom zaboravila mjere zabrane te da će platiti kaznu.

''Severina se sinoć pakovala, budući da danas kreće za Zagreb i izašla je autom izvan kuće, ne razmišljajući o policijskom satu. Priznat će prekršaj i platit će novčanu kaznu. Nakon mjesec neplaniranog boravka u Beogradu, u iščekivanju susreta sa sinom, nije ni čudo da je izgubila iz vida stroga ograničenja kretanja u Srbiji koja u Hrvatskoj ne postoje, a Srbija se s tim prvi put susreće", rekao nam je Davor Grgin.

Prema njegovim riječima, jučer je, nakon 32 dana, prije povratka u Zagreb, Milan Popović konačno dopustio Severini da vidi sina na 15 minuta.

"Kako i Popović i njihov zajednički sin imaju srbijansko državljanstvo, ostala je dan duže u Beogradu, da bude sigurna da je Popović vratio dijete u Zagreb, jer ona ne bi mogla nazad u Srbiju, a njemu nije vjerovala, zato što je na sve moguće načine sprečavao da vidi dijete, opstruirao povratak u Zagreb, ne pristajući da se dijete vrati u Hrvatsku s majkom i provede obaveznu samoizolaciju od 14 dana u Hrvatskoj s majkom koju nije vidio više od mjesec", istakao je Severinin PR.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo