9°C
Mostar 12°C
Tuzla 11°C
Banja Luka 12°C
Bihać 12°C
Powered by Dark Sky

03.05.2020 / 23:41 Muzika i Film - Četiri dijela

"Netflix" snimio dokumentarac o princezi Diani

"Netflix" snimio dokumentarac o princezi Diani

Na Netflix stiže novi dokumentarac o princezi Diani, za koji britanski mediji već tvrde da će razbjesniti prinčeve Williama i Harryja te kraljevsku porodicu.

 

Dokumentarac radnog naslova Being Me: Diana bavit će se mračnim stranama života najomiljenije princeze u istoriji - njenim problemima povezanima s mentalnim zdravljem, poremećajima prehrane, nesretnom braku s princem Charlesom, ali i teškim djetinjstvom. Dokumentarac će se navodno prikazati u četiri dijela, a The Sun piše da će se u njemu navesti tvrdnja da se Diana pokušala ubiti čak četiri puta.

Na dokumentarcu trenutno radi TV kuća DSP, no Netflix još uvijek nije službeno potvrdio da preuzima priču o životu princeze Diane. U dokumentarcu će se navodno prikazivati dosad neviđene snimke Diane s početka devedesetih, a pred kamere će stati i neki od njenih najbližih suradnika.

"Članovi kraljevske porodice, kao i članovi porodicei Spencer, odbit će sudjelovanje u dokumentarcu. Williama i Harryja ovo će jako uzrujati. Harryja posebno, jer je surađivao s Netflixom na nekim projektima", kaže izvor za The Sun.

Iz Endemol Shinea, kompanije pod kojom je i DSP, kažu da nije riječ o projektu naručenom od strane Netflixa te da je "sve korišteno već javno dostupno"
(Vijesti.ba / Index.hr)

Izdvajamo