10°C
Mostar 12°C
Tuzla 17°C
Banja Luka 15°C
Bihać 10°C

20.05.2020 / 11:22 Fudbal - Mostarski premijerligaš

I Velež upalio motore: Nadaju se nastavku sezone

I Velež upalio motore: Nadaju se nastavku sezone
Arhiv / Vijesti.ba
Od jučer je radno i u Veležu. Mostarski premijerligaš priprema se za eventualni nastavak sezone u Premijer ligi, iako bi se izgleda trebalo desiti pravo čudo da do toga i dođe. Kako god, Mostarci se pripremaju i nadaju se da će se šampion odlučiti na zelenom travnjaku.

 - Sigurno ostajemo na terenu do subote. U međuvremenu ćemo, mislim, imati konkretne informacije da li nastavljamo sezonu ili ne. Naša velika želja je da se igra. Vjerujem da će u Nogometnom savezu imati sluha i razuma, rekao je trener u stručnom štabu Mustafa Kodro.
 
Na treninzima se pojavio i Samir Zeljković koji se oporavlja od teške povrede.
 
- Ja sam jedan od onih kojima je prijala na neki način pandemija. Radio sam na oporavku i sada se osjećam mnogo bolje. I moja želja je da se prvenstvo nastavi. Ja bih uskoro trebao početi raditi u punom kapacitetu, rekao je Zeljković.
 
I kapiten Denis Zvonić nada se nastavku sezone.
 
- Rad u grupama i individualni rad su imali efekta, međutim ovaj način je naravno mnogo bolji i plodonosniji. Nastavljamo raditi, čekajući vijesti iz Nogometnog saveza BiH. Nadamo se da će se sezona nastaviti. Ako do toga dođe, mi ćemo biti spremni, kazao je Zvonić.
 
(Vijesti.ba)

Izdvajamo