13°C
Mostar 14°C
Tuzla 15°C
Banja Luka 14°C
Bihać 10°C
Powered by Dark Sky

25.05.2020 / 17:13 Regija - Hrvatski premijer

Plenković o Raspudiću: Neće valjda prvi dan zaplakati!

Plenković o Raspudiću: Neće valjda prvi dan zaplakati!
Foto: Agencije - Vijesti.ba

Hrvatski premijer Andrej Plenković u Zadru je komentirao međusobne napade između Gordana Jandrokovića i Nine Raspudića.

‘Nisam ja primijetio da je gospodin (Nino Raspudić, op. a.), dok je bio u poziciji izvan politike i kritike, štedio bilo koga u politici, pa pretpostavljam da neće valjda prvi dan zaplakati ako dobije neki odgovor’, poručio je premijer Andrej Plenković, javlja Dnevnik.hr.

‘Pročitajte što je pisao o Gordanu Jandrokoviću i meni. Kad to vidite, znat ćete o čemu govorim. Riječ je o licemjerstvu. To je bit Jandrokovićeve poruke’ dodao je premijer.

Jandroković je, naime, putem Facebooka reagirao na najavu Nine Raspudića, koji je tijekom gostovanja u emisiji ‘Nedjeljom u 2’ rekao da će ga ‘loviti’ na parlamentarnim izborima, ‘ako bude mogao’, sljedećom objavom: ‘Nisam gledao. Bio sam kod kćeri na ručku. Naime, imam troje djece… s istom ženom’.

Gost na N1 bio je Nino Raspudić, a na to je rekao da se vidi da su Jandroković i Plenković u strahu.

‘HDZ stoji loše, u panici su. Jesam kritizirao njihov rad zadnjih godina, to što su činili i radili je kap koja je prelila čašu i nagnala me da se kandidiram kao nezavisni kandidat Mosta. Nikada nisam uvlačio i spominjao njihovu djecu. Ovaj način prebiranja i klasificiranja djece kao vrijedne i manje vrijedne govori najviše o njima samima’, kazao je Raspudić, dodavši da Jandroković ima troje djece s jednom ženom i da on to respektira i čestita mu, ali za njega kao političara važnija je druga stvar, a to je da je on umiljato dijete četiri političke mame.(Vijesti.ba / dnevnik.ba)

Izdvajamo