12°C
Mostar 14°C
Tuzla 13°C
Banja Luka 14°C
Bihać 10°C
Powered by Dark Sky

02.06.2020 / 15:29 Fudbal - Premijer liga BiH

U Zrinjskom razočarani prekidom sezone

U Zrinjskom razočarani prekidom sezone
Foto: Arhiv - Vijesti.ba

HŠK Zrinjski razočaran je odlukom Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH da se prekine nogometna sezona 2019./2020. te da se ljestvica BH Telecom Premijer lige u trenutku prekida ovjeri kao konačna.

"Naše razočaranje još je veće iz razloga jer smo ovakvom odlukom ostali bez prilike za nastavkom borbe za oba trofeja - HŠK Zrinjski je u trenutku prekida bio trećeplasirani klub prvenstvene utrke i sudionik poluzavršnice Kupa BiH, ali i zbog činjenice što odluka o prekidu vrijeme bez službenih utakmica produljuje na gotovo pet mjeseci", priopćeno je iz mostarskog kluba.

U priopćenju se dodaje da HŠK Zrinjski poštuje donesenu odluku da se ljestvica BH Telecom Premijer lige u trenutku prekida ovjeri kao konačna, ali uz naglasak "da ista ima puno objektivnih manjkavosti s obzirom na to da se morao odigrati još jedan kompletan krug prvenstva".

"Iskreno, drugačiji stav smatrali bismo licemjernim, jer razloge zašto u trenutku prekida nismo bili na liderskoj poziciji, kao i uvijek, moramo tražiti u vlastitim redovima", stoji u priopćenju.

Iz Zrinjskog su podsjetili kako će "Plemići" petnaesti put u klupskoj povijesti i osmu sezonu zaredom predstavljati Mostar i bh. nogomet na međunarodnoj sceni te da će pripreme za novu sezonu početi u drugoj polovici lipnja.




(Vijesti.ba / FENA)

Izdvajamo