-9°C
Mostar -2°C
Tuzla -6°C
Banja Luka -4°C
Bihać -4°C
Powered by Dark Sky

05.07.2020 / 22:26 Regija - Predsjednik SDSS

Pupovac komentarisao rezultate izbora

Pupovac komentarisao rezultate izbora
Foto: Pixsell / Vijesti.ba
Rezultati izbora su djelomično očekivani, ali i djelomično iznenađujući, analizirao je prve rezultate parlamentarnih izbora predsjednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Milorad Pupovac.

''Bilo je vidljivo da se HDZ oporavlja zadnjih desetak dana, ali da će Restart koalicija proći ovako loše, to nije bilo vidljivo. U cjelini gledano, imat ćemo težak sabor'', ocijenio je Pupovac.

Na pitanje hoće li SDSS ići u koaliciju s HDZ-om, Pupovac je odgovorio da će njegova stranka pričekati ukupne rezultate. ''HDZ je očuvao političku snagu u političkom životu koja mu pruža mogućnost da formira koaliciju'', rekao je. Dodao je kako SDSS u ovom trenutku ne razmišlja o postavljanju uvjeta HDZ-u, nego isključivo o svojim izbornim rezultatima, prenosi Hina.

Pupovac je komentirao i eventualnu suradnju s Domovinskim pokretom, koji predvodi Miroslav Škoro. ''Bilo je mnogo njihovih kampanja protiv mene. Bilo je mnogo otrovnih poruka koje su poslane, ali pričekat ćemo što je realno moguće - ulaziti u koaliciju ili ne'', zaključio je Pupovac.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo