12°C
Mostar 14°C
Tuzla 17°C
Banja Luka 17°C
Bihać 18°C
Powered by Dark Sky

10.08.2020 / 15:26 Politika - Član Predsjednštva BiH

Dodik čestitao Lukašenku ponovni izbor za predsjednika države

Dodik čestitao Lukašenku ponovni izbor za predsjednika države
Foto: Arhiv
Član Predsjednštva BiH Milorad Dodik čestitao je predsjedniku Bjelorusije Aleksandru Lukašenku ponovni izbor na ovu funkciju, ...

... izrazivši uvjerenje da će pod njegovim vođstvom Republika Bjelorusija nastaviti put daljeg ekonomskog i tehnološkog napretka na dobrobit svih njenih građana.

- Velika mi je čast i zadovoljstvo da Vam uputim najsrdačnije čestitke. Radujem se nastavku saradnje sa Vama na bilateralnom i multilateralnom planu i uvjeren sam da ćemo i u budućnosti raditi na jačanju prijateljskih i bratskih odnosa naših naroda na svim poljima - istakao je Dodik.

Uz iskrene želje za dobro zdravlje i ličnu sreću predsjednika Bjelorusije i njegove porodice, kao i za blagostanje bratskog bjeloruskog naroda, član Predsjedništva uputio je izraze dubokog poštovanja, saopštenoje iz kabineta člana Predsjedništva BiH.

Centralna izborna komisija, pozivajući se na preliminarne rezultate glasanja, saopštila je danas da je predsjednik Bjelorusije Aleksandar Lukašenko ponovo izabran na ovu funkciju sa 80 odsto osvojenih glasova.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo