9°C
Mostar 11°C
Tuzla 16°C
Banja Luka 16°C
Bihać 10°C

22.11.2020 / 14:14 BiH - Trajat će do 6. januara

Uskoro otvaranje 'Božićnog grada' na Buni

Uskoro otvaranje 'Božićnog grada' na Buni
Foto: Fena / Vijesti.ba
Relax-centar Buna po prvi put na svom prostoru organizira 'Božićni grad', a otvaranje je planirano za 28.studenoga.

Voditelj Relax-centra i organizator Božićnog grada Danijel Damjanović istaknuo je kako u ovom teškom razdoblju žele organizirati jednu lijepu i pozitivnu priču.

- Odlučili smo organizirati Božićni grad u želji da oživimo zimsku sezonu i da pokušamo napraviti jednu lijepu i pozitivnu priču u ova svima nama teška vremena jer smatramo da imamo sve preduvjete da organiziramo jedan ovakav događaj, počevši od samih drvoreda, pa do čitavog kompleksa koji se rasprostire na 2000 četvornih metara- rekao je Damjanović.

Po njegovim riječima, projekt je u završnoj fazi.

- Postavljene su adventske kućice i dekorativna rasvjeta, imamo još par stvari koje ćemo završiti tijekom narednog tjedna. Uglavnom, bit ćemo spremni za otvaranje koje je predviđeno za 28. studenoga poslije večernje mise u župi Presvetog Trojstva Blagaj-Buna na Buni – pojasnio je Damjanović.

Božićni grad će trajati do 6. siječnja, a bit će otvoren svaki radni dan te vikendom, kada će biti upriličena i posebna iznenađenja, predstave te radionice za djecu.

Organizator je istaknuo kako će se adventsko druženje održati uz raznovrstan program.

- Program je sastavljen od adventskih kućica koje će nuditi bogatu gastronomsku ponudu hrane i pića. Bit će postavljen i veliki šator u kojem će se jednim dijelom odvijati program za djecu sa stacioniranim stvarima, dok će vikendom biti upriličene tematske, mađioničarske predstave, klaun show i slično. Svaki vikend će biti popraćen nastupima crkvenih zborova i ostalim izvođačima- naglasio je Damjanović.

Dodao je kako će događaj biti prilagođen epidemiološkim mjerama te preporukama kriznog stožera.

(Vijesti.ba / FENA)

Izdvajamo