14°C
Mostar 16°C
Tuzla 20°C
Banja Luka 19°C
Bihać 16°C

22.11.2020 / 15:23 Politika - Putem video poruke

HDZ BiH otvorio izbornu kampanju u Mostaru

HDZ BiH otvorio izbornu kampanju u Mostaru
Foto: Screenshot / Vijesti.ba
Mostarski Gradski odbor Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) BiH u nedjelju je putem video poruke otvorio izbornu kampanju za Gradsko vijeće Grada Mostara.

Nositelj gradske liste te stranke dr. Mario Kordić kazao je u svom obraćanju kako je njegova vizija i njegov cilj bolja kvaliteta života i sigurnost svakog sugrađanina, istakavši kako se Grad Mostar može i mora pokrenuti jedino kroz nove investicije te da se samo novim investicijama može osigurati razvoj gospodarstva.

- Razvoj gospodarstva sigurno će utjecati na nova radna mjesta. Mnogi tu vide ključ problema, a mi, kandidati HDZ-a BiH za Grad Mostar, tu vidimo izazov i nove mogućnosti - kazao je Kordić.

Naglasio je kako će u narednom razdoblju težiti novim postignućima u obrazovanju, kulturi i sportu, kao i socijalnoj sigurnosti te sigurnosti protiv bilo kakvih ugroza.

- Jednostavno, naš Mostar mora biti na usluzi svakom pojedincu i čovjeku, posebno onim najugroženijim i obespravljenim, svima. Sve navedeno bit će temelj našeg istupanja i naše brige za grad i ljude u njemu. Kvaliteta života i sigurnost mora biti u središtu svih politika i svih napora jer to Mostarke i Mostarci zaslužuju - poručio je Kordić.

Predsjednik Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar Slaven Zeljko naglasio je kako program koji su ponudili obuhvata sva ključna pitanja od kojih ovisi budućnost grada.

- Analizirajući uspješne primjere lokalnih samouprava i na temelju istraživanja prepoznato je kako su u svakoj sredini temelj razvoja i napretka investicije i stalno rastuće gospodarstvo. Stabilno gospodarstvo je preduvjet za nova postignuća u oblastima kao što je znanost, obrazovanje, kultura i sport, usmjereno je ka podizanju kvalitete života u našem gradu, a grad i gradska administracija da budu na usluzi građanima. Program HDZ-a BiH je usmjeren upravo u tom pravcu - poručio je Zeljko.

Uz predstavljanje kandidata, kroz video poruku predstavljen je i službeni slogan Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar "Kvaliteta života i sigurnost", kao i službeni slogan nositelja liste gradske izborne jedinice dr. Marija Kordića "Investicije, gospodarstva, radna mjesta".



(Vijesti.ba / FENA)

Izdvajamo