-5°C
Mostar 1°C
Tuzla -2°C
Banja Luka 0°C
Bihać 2°C
Powered by Dark Sky

30.11.2020 / 13:24 Politika - Sjednica u Mostaru

HNS: Sve aktivnosti u funkciji izbora u Mostaru

HNS: Sve aktivnosti u funkciji izbora u Mostaru
Foto: HNS BiH - Vijesti.ba

Predsjedništvo Hrvatskog narodnog sabora danas je održalo svoju redovitu sjednicu u Mostaru, saopćeno je iz HNS-a.

U radnom dijelu sjednice Predsjedništvo je uz presjek stanja aktualne političke situacije u Bosni i Hercegovini analiziralo i privremene neslužbene rezultate Lokalnih izbora koji su održani 15. studenog u Bosni i Hercegovini.

Predsjedništvo je nakon iscrpne analize neslužbenih rezultata Lokalnih izbora izrazilo zadovoljstvo postignutim rezultatima koji su ostvarile stranke privržene politici HNS-a, a posebno u onim sredinama gdje je bio organiziran zajednički rad i djelovanje.

Na sjednici je pod posebnom točkom dnevnog reda raspravljano o budućim aktivnostima i pripremi za lokalne izbore za Grad Mostar. Razmotrene su i prezentirane daljne aktivnosti koje će pridonijeti jačanju povjerenja i ostvarivanju zacrtanog izbornog rezultata.

Također, Predsjedništvo je jednoglasno zaključilo kako će sve buduće aktivnosti dužnosnika Hrvatskog narodnog sabora biti isključivo u funkciji postizanja zacrtanog i očekivanog rezultata stranaka Hrvatskog narodnog sabora na izborima za Grad Mostar.

Predsjedništvo HNS-a zakazalo je iduću sjednicu za 14. prosinca, na kojoj će se osim završnih izbornih priprema za Grad Mostar, raspravljati i o 25. obljetnici Daytonskog mirovnog sporazuma, navodi se u saopćenju.


(Vijesti.ba)

 

Izdvajamo