8°C
Mostar 10°C
Tuzla 13°C
Banja Luka 13°C
Bihać 11°C

10.01.2021 / 20:04 Politika - Član Predsjedništva BiH

Komšić 'prizemljio' Abazovića: Čekamo zvaničan odgovor, komunicirate s lažnim profilom

Komšić 'prizemljio' Abazovića: Čekamo zvaničan odgovor, komunicirate s lažnim profilom
Željko Komšić / Vijesti.ba
Potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović oglasio se na Twitteru te poručio članu Predsjedništva BiH Željku Komšiću kako Vlada CG zvaničnu politiku vodi samo preko zvaničnih kanala komunikacije.

Odgovorio je tako na reakciju Željka Komšića povodom čestitke premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića koji je čestitao neustavni Dan RS koji je obilježen juče. Komšić je ranije poručio kako se Vlada Crne Gore i Dritan Abazović moraju ograditi od nepoštivanja države BiH i veličanja dana početka genocida

“Poštovani članu Predsjedništva Željko Komšiću, Vlada Crne Gore zvaničnu politiku vodi samo preko zvaničnih kanala komunikacije. Želimo najbolje odnose sa državama regiona. Ruka prijateljstva Vlade Crne Gore pružena je svima, to važi i za Bosnu i Hercegovinu“, napisao je Abazović na Twitteru.

Ubrzo je stigao odgovor iz Komšićevig ureda:

- Član Predsjedništva BiH Željko Komšić nema profil na društvenoj mreži Twitter. Abazović komunicira sa lažnim profilom. Zvaničan odgovor svakako i dalje očekujemo.

K tome iz Kabineta Komšića su pozvali društvenu mrežu Twitter da blokira lažni profil koji se upustio u komunikaciju sa Abazovićem.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo