10°C
Mostar 13°C
Tuzla 13°C
Banja Luka 12°C
Bihać 8°C

13.01.2021 / 15:59 BiH - GPBIH

Galić i Toudic razgovarali o unapređenju suradnje i razmjeni informacija

Galić i Toudic razgovarali o unapređenju suradnje i razmjeni informacija
Foto: FENA

Ravnatelj Granične policije BiH Zoran Galić u utorak je u Glavnom uredu primio u posjet veleposlanicu Republike Francuske u BiH Christine Toudic sa suradnicima, s kojom je razgovarao o stanju sigurnosti i aktualnoj situaciji u vezi s nezakonitim migracijama preko teritorija BiH i aktivnostima koje Granična policija BiH provodi.

Ravnatelj Galić prezentirao je organizaciju, funkcioniranje, nadležnosti i rezultate rada te policijske agencije, kao i aktualne projekte, priopćeno je iz Granične policije BiH.

Istaknuo je i da ta policijska agencija ulaže znatne napore s ciljem osiguravanja uvjeta što učinkovitijeg provođenja granične kontrole i u borbi protiv svih oblika prekograničnog kriminala.

Sugovornici su izrazili zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom Granične policije BiH i Veleposlanstva Republike Francuske u BiH.

Zaključeno je da će suradnja između GPBiH i Veleposlanstva Republike Francuske u BiH biti dodatno unaprijeđena u svim segmentima rada, posebno u razmjeni informacija, borbi protiv prekograničnog kriminala i terorizma te sprječavanja nezakonitih migracija, stoji u priopćenju.                           

(Vijesti.ba / FENA)                                                                          

Izdvajamo