7°C
Mostar 13°C
Tuzla 10°C
Banja Luka 11°C
Bihać 10°C

13.01.2021 / 23:40 Fudbal - 1/16 finala

Senzacija u njemačkom Kupu: Holstein Kiel izbacio Bayern nakon penala

Senzacija u njemačkom Kupu: Holstein Kiel izbacio Bayern nakon penala

Holstein Kiel izbacio je Bayern iz njemačkog Kupa nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca te tako napravio ogromnu senzaciju u njemačkom nogometu. Bayern se tako već u 1/16 finala oprostio od natjecanja.

Nakon 120 minuta igre rezultat je bio 2:2 i uslijedili su penali. Pucalo se šest serija, a Bayern je ispao nakon što je Marc Roca u šestoj seriji promašio kazneni udarac.

Španjolac je pokušao spremiti loptu u donji desni kut. Ioannis Gelios je perfektno predvidio njegovu namjeru i uspješnom obranom dozvolio Finu Bartelsu da golom odvede svoj klub u sljedeću fazu natjecanja.


Bayern je vrlo dobro otvorio utakmicu. Već u 14. minuti došao je do vodstva golom Sergea Gnabryja, a u prvih pola sata nanizao je i nekoliko dobrih prilika. Činili se da će to biti još jedna rutinska pobjeda, ali ipak nije bilo tako.

Fin Bartels, junak s kraja utakmice, u 37. minuti je izjednačio i postavio rezultat s kojim se otišlo na poluvrijeme. Bayern je opet bolje otvorio poluvrijeme i u 47. opet poveo preko ovoga puta preko Leroya Sanea. Spas i priliku za produžetke Holstein Kielu donio je Hauke Wahl golom u 95. minuti.



(Vijesti.ba / Index.hr)

Izdvajamo