8°C
Mostar 10°C
Tuzla 13°C
Banja Luka 14°C
Bihać 12°C

14.01.2021 / 16:16 Fudbal - Premijer liga BiH

FK Velež krenuo s pripremama za nastavak sezone

FK Velež krenuo s pripremama za nastavak sezone

Trener Veleža Feđa Dudić obavio je u četvrtak prozivku igrača nakon čega je momčad odradila prvi trening kojim su "Rođeni" krenuli u pripreme za nastavak nogometne sezone.

Dudić je kazao kako se nada da će njegova ekipa na kraju sezone zauzeti jedno od mjesta koja vode u europska natjecanja.

- Očekujem da ćemo se dobro spremiti i da neće biti povreda te da ćemo nastaviti s dobrim igrama, odnosno dobrim rezultatima, i sigurno se nadamo toj borbi za izlazak u Europu, a mjesto na tabeli koje smo zauzeli u prvom dijelu sezone daje nam to za pravo. Dosta ekipa je u igri za pozicije koje vode u europska natjecanja, bit će teško, ali nadamo se da ćemo na kraju mi biti jedni od tih - kazao je Dudić.

Dodao je kako su se na prozivku odazvali svi igrači, osim dva izostanka koja su bila najavljena.

- Brandao tek večeras slijeće u Sarajevo jer je zbog koronavirusa ovim avionskim linijama puno teže doći, a osim njega izostao je i Konstantin Cheshmedjiev, koji ima privatnih problema i ekipi će se priključiti u subotu. Svi ostali su od danas u trenažnom procesu - kazao je Dudić.

Veležov veznjak Samir Radovac istaknuo je kako četvrta pozicija koju "Rođeni" drže nakon prvog dijela sezone ukazuje na ambicije kluba u nastavku prvenstva.

- Nadam se da ćemo nastaviti gdje smo stali u prvoj polusezoni. Imamo još 14 utakmica i nadam se kako će svaki igrač koji izađe na teren dati svoj maksimum te da ćemo na kraju sezone izaći kao treći ili četvrti te izboriti nastup u Europu - poručio je Radovac.

Dodao je kako je iznimno zadovoljan svojim nastupima u Veležovom dresu.

- Vratio sam se u BiH s namjerom da igram, to mi je bio primarni cilj i ostvario sam ga. Postigao sam četiri pogotka, ušao u dobru formu i mislim da iz utakmice u utakmicu ide sve nabolje. Ako ovako nastavim sigurno neće biti nikakvih problema u daljnjoj karijeri - istaknuo je Radovac.

U prvoj službenoj utakmici u nastavku sezone, koja će se odigrati 27. veljače, ekipa Veleža gostuje kod Radnika iz Bijeljine, a sedam dana kasnije, odnosno 6. ožujka, na stadionu "Rođeni" gostovat će momčad Borca iz Banje Luke.





(Vijesti.ba / FENA)

Izdvajamo