15°C
Mostar 17°C
Tuzla 17°C
Banja Luka 15°C
Bihać 17°C
Powered by Dark Sky

15.01.2021 / 21:19 BiH - Ugledni bh. novinar

Hadžifejzović uspješno operisan, imao poteškoće sa srcem

Hadžifejzović uspješno operisan, imao poteškoće sa srcem
Foto: Screenshot
Zahvaljujem se Medical institutu Bayeru u Tuzli, svom osoblju i posebno dr. Elmiru Jahiću koji su izvršili operativni zahvat koji je trajao satima, rekao je Hadžifejzović.

Ugledni bh. novinar Senad Hadžifejzović imao je poteškoće sa srcem zbog čega su mu ugrađeni stentovi. On se nalazi na kućnom liječenju.

Zahvalio ljekarima

- Dugujem veliku zahvalnost, dugujem život prvo Bogu pa onda ljekarima, dr Al Tawilu, njegovoj klinici, doktorici Almiri Hadžović-Džuvo koji su u posljednji čas dijagnosticirali problem oko i na srcu. Zahvaljujem se Medical institutu Bayeru u Tuzli, svom osoblju i posebno dr. Elmiru Jahiću koji su izvršili operativni zahvat koji je trajao satima - rekao je Hadžifejzović.

On se obratio večeras iz svoje kuće obratio gledateljima Face TV-a. Tom prilikom je rekao da svečani Centralni dnevnik odlaže za sedam dana.

- Vidimo se sljedećeg petka, ako Bog da - rekao je Hadžifejzović.

Veliki jubilej


Njegova emisija Centralni dnevnik i Face to Face danas slave 30. rođendan.

- Jubilej kakav se ne pamti ni u svjetskim razmjerima. No, to nije sve. Danas također slavimo i 10 godina otkako je nastala ideja FACE, još kada smo imali zakupljeni termin na TV1 - navode s Face TV-a.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo