9°C
Mostar 11°C
Tuzla 15°C
Banja Luka 15°C
Bihać 10°C

17.01.2021 / 11:25 Rukomet - Červar napravio izmjenu

Halil Jaganjac umjesto Marina Šipića u reprezentaciji Hrvatske

Halil Jaganjac umjesto Marina Šipića u reprezentaciji Hrvatske
Lino Červar / Vijesti.ba
Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar napravio je još jednu izmjenu u hrvatskom sastavu na Svjetskom prvenstvu u Egiptu, a nakon odlaska Luke Cindrića i ulaska u zapisnik Janka Kevića, izbornik je odlučio prijaviti Halila Jaganjca umjesto Marina Šipića.

Marin Šipić ostaje u Egiptu i nastavlja trenirati s reprezentacijom te je na raspolaganju izborniku u bilo kojem trenutku, ukoliko to bude potrebno, prenosi Hina.

“Prva izmjena je napravljena zato što nakon utakmice s Japanom, na inzistiranje igrača Cindrića, imali smo razgovor i on je rekao da zbog povrede, zato što je ozlijeđen, ne može više igrati. Ja sam u tom trenutku bio prisiljen da odlučim da umjesto njega dođe igrač Kević. To sam morao zato što mi u kampu gdje se sad nalazimo nemamo zdravstvene ustanove ili ne znam što da možemo nešto bitno promijeniti, nisam imao drugo rješenje. I druga izmjena Šipić – Jaganjac sam napravio zato što sam primijetio u prvoj utakmici da naša obrana nije dobro djelovala i morao sam posegnuti za pojačanjem u obrambenim zadacima, a jednako tako i u poziciji napadača. Pokazalo se da je mali Martinović dobro odigrao i koristim priliku da još jednom mladom igraču omogućim da igra na velikom natjecanju. Prema tome, držim da su ove dvije moje odluke opravdane”, kazao je Červar.

Utakmica Angole i Hrvatske na rasporedu je danas u 18:00 sati.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo