3°C
Mostar 7°C
Tuzla 5°C
Banja Luka 5°C
Bihać 5°C
Powered by Dark Sky

28.02.2021 / 16:28 BiH - Vrhbosanski nadbiskup

Sućut kardinala Puljića povodom smrti Milana Bandića

Sućut kardinala Puljića povodom smrti Milana Bandića
Vinko Puljić / Vijesti.ba
Vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić uputio je obitelji, rodbini, suradnicima i Gradu Zagrebu izraze sućuti povodom smrti gradonačelnika Milana Bandića.

- U jutarnjim satima sam primio tužnu vijest da je umro gradonačelnik grada Zagreba gospodin Milan Bandić. Tim povodom upućujem najiskrenije izraze kršćanske sućuti najprije bližoj i daljnjoj rodbini. Zatim Gradu Zagrebu za kojeg je izgarao i "dogorio", jer ga je volio, kao što je volio hrvatski narod i svoju rodnu grudu. Upućujem iskrenu sućut svim njegovim suradnicima u Upravi Grada Zagreba.

Posebno upućujem svoje molitve milosrdnom Bogu za njegovu dušu da ga Gospodin primi i obasja vječnim svjetlom i zagrli svojom božanskom ljubavlju. Sve ljudsko slabo da mu milosrdno oprosti. Iz iskrene zahvalnosti Bogu ću preporučiti njegovu dušu jer je imao srca za obespravljene i one koji su trpjeli posljedice rata. Uz sav njegov stil života, nosio je ono što mu je pokojna majka usadila u srce - stoji u sućuti koju je uputio kardinal Puljić, saopćeno je iz Vrhbosanske nadbiskupije.

(Vijesti.ba / FENA)

Izdvajamo