10°C
Mostar 11°C
Tuzla 16°C
Banja Luka 15°C
Bihać 10°C

01.05.2021 / 16:01 Crna hronika - Eksplozija u tržom centru

Modriča: Lopovi minirali i opljačkali bankomat

Modriča: Lopovi minirali i opljačkali bankomat
Foto: Radio Modriča

Nepoznato lice ili više njih jutros između 4 i 5 časova minirali su i opljačkali bankomat banjalučke Uni kredit banke koji se nalazio na ulazu u tržni centar „Bingo“ u Šamačkoj ulici na izlazu iz Modriče.

Prema prvim nezvaničnim informacijama, pljačkaši su prilikom pljačke koristili dobro isprobanu metodu - upumpavanje plina u ležište bankomata, nakon čega je izavana detonacija i bankomat je razvaljen ispao iz ležišta.Takođe prema prvim nezvaničnim procjenama odnesena je veća količina novca.

- Jutros, dakle prvog maja, oko 04,50 časova, Policijskoj stanici Modriča prijavljeno je, da je u tržnom centru ''Bingo" koji se nalazi u ulici Šamački put u Modriči izvršen napad na bankomat Uni kredit banke, odakle je otuđen novac.U toku je rad po navedenom. Dalje mere i radnje preduzima policija pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog tužilaštva iz Doboja. Uviđaj na licu mesta je još u toku, kada bude završen javnost će biti detaljnije obaveštena o ovom događaju. - saopštila je Dragana Kerkez portparol Policijske uprave Doboj.

Inače bankomat Uni kredit banke u Modriči bio je meta kriminalca i 16. oktobra 2019. godine koji se tada nalazio u Svetosavskoj ulici u centru Modriče. Nakon toga bankomat je instaliran na ulazu u tržni centar „Bingo“ i ovo je druga pljačka istog bankomata za godinu i po dana u Modriči, pišu Novosti.rs.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo