7°C
Mostar 11°C
Tuzla 9°C
Banja Luka 9°C
Bihać 11°C
Powered by Dark Sky

16.06.2021 / 17:30 Crna hronika - Livno

Iz jezera Mandek izvučeno tijelo utopljenika

Iz jezera Mandek izvučeno tijelo utopljenika
Foto: FENA

Djelatnici Gorske službe spašavanja Hercegbosanske županije (GSS HBŽ) u srijedu ujutro iz jezera Mandek izvukli su tijelo utopljenika, 56-godišnjeg P. P. iz naselja Tušnica pored Livna.

Kako je za Fenu kazao glasnogovornik MUP-a Hercegbosanske županije Ivica Vrdoljak, u utorak oko 20 sati policija je dobila dojavu da je tijekom dana P. P. napustio obiteljski dom te da se udaljio u nepoznatom smjeru.

Policija, mještani i pripadnici GSS-a HBŽ-a odmah su pokrenuli potragu koja je nastavljena jutros te je tijelo nestalog locirano u jezeru.

- Zajedničkim operativnim radom, koristeći informacije lociranja mobilnog telefona i radom na terenu, djelatnici Policijske uprave Livno uočili su tijelo nestale osobe u jezeru Mandek, a pripadnici GSS-a tehničkom intervencijom izvukli su tijelo iz jezera - kazao je voditelj GSS-a HBŽ-a Marino Vidović.

Na mjesto događaja izašao je dežurni mrtvozornik koji je potvrdio smrt utapanjem, a o svemu je informirano i Županijsko tužiteljstvo u Livno. Nakon obavljenog očevida tijelo je predano obitelji.


(Vijesti.ba / FENA)

Izdvajamo