10°C
Mostar 14°C
Tuzla 14°C
Banja Luka 15°C
Bihać 13°C
Powered by Dark Sky

22.07.2021 / 19:19 Muzika i Film - 12 izvođača

Mostar Summer Fest: Stižu Edo Maajka, Hladno pivo i mnogi drugi

Mostar Summer Fest: Stižu Edo Maajka, Hladno pivo i mnogi drugi

Galija, S.A.R.S., Hladno pivo, Brkovi, Vojko V, TBF, Edo Maajka, Helem Nejse, Cunami Flo, Grše, Činčila i Josip Palameta. 12 izvođača, 12 koncerata, 12 zabava za pamćenje na ovogodišnjem izdanju Mostar Summer Festa, koje će biti otvoreno 2. septembra u 18 sati.

Koliko su nam jako nedostajali koncerti, toliko smo nestrpljivi dočekati ih ovog septembra kad se napokon festivalske kapije Mostar Summer Festa otvore. Pandemija COVID-19 je svijet okrenula naglavačke, tako se i tradicionalni kasnojunski datum održavanja festivala pretvorio u ranoseptembarski Za mjesec i po, tačnije 2., 3. i 4.9., Mostar će gorjeti, 12 vrhunskih glazbenika će prodrmati Mostar i napraviti zabavu za pamćenje", najavljuju organizatori.

Ove se godine festival održava u samom centru Mostara, na terenu SC Kantarevac, a novina je da je ulazak prvog dana festivala (četvrtak 2.9.) slobodan za sve. Da, besplatan!

Od danas su u prodaji festivalske ulaznice (vrijede za petak 3.9. i subotu 4.9.) po cijeni od 35 KM. Zato odmah osiguraj za ekipu i sebe ulaznice na info pultu Mepas Malla ili klikom na link preko sustava Kupi kartu.

Za sve detalje posjetite službenu stranicu festivala ili Facebook i Instagram profile.

"Ovog septembra muzikom slavimo život na Mostar Summer Festu. Lijepi dani su pred nama, jer uživati u festivalu nakon godinu i pol dana tišine će biti zaista jedinstvena emocija i posebno iskustvo", navodi se u zaključku saopćenja.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo