20°C
Mostar 22°C
Tuzla 22°C
Banja Luka 23°C
Bihać 23°C
Powered by Dark Sky

24.07.2021 / 22:23 Regija - Uznemirujući snimak

Zastrašujuće scene likvidacije Vlastimira Miloševića u Beogradu

Zastrašujuće scene likvidacije Vlastimira Miloševića u Beogradu
Foto: Screenshot
Tokom gostovanja predsjednika Srbije Aleksandra Vučića na televiziji Pink prikazani su i do sada neviđeni snimci i materijali koji svjedoče o brutalnim zločinima kriminalne grupe koju su predvodili Veljko Belivuk i Marko Miljković.

U emisiji je prikazan ekskluzivni snimak ubistva Vlastimira Miloševića 30. januara 2017. godine na tramvajskim šinama u Ulici 27. marta u Beogradu za koje je bio osumnjičen Veljko Belivuk.

- Govorimo o sukobu dva klana koji je uvezen iz Crne Gore - rekao je Vučić i naglasio da je Milošević nastradao ni kriv ni dužan.

Inače predsjednik Srbije je izjavio da su napadi na njega krenuli od momenta kada je pitao ko je mijenjao DNK u slučaju ubistva na šinama da je od tada krenulo njegovo prisluškivanje.

- Govorimo o sukobu dva klana koji je uvezen iz Crne Gore - rekao je Vučić.

Vučić je pojasnio da je karatista Milošević ubijen samo zato što je spriječavao Velju Nevolju da zaposjedne splavove.

- Smetao im je da unose drogu na splavove. Neke od njih je pretukao jer je bio fizički jači. Inače je bio kum Marka Miljkovića koji se čak i hvalio da je kralj, jer je ubio dva svoja kuma - rekao je Vučić.

Predsjednik Srbije je objasnio da su Belivuk i Miljković uhapšeni na osnovu bioloških tragova i da ih je uhapsio inspektor Dejan Jović.

- Morao je da bude pometlan iz policije jer ih je uhapsio - rekao je Vučić i dodao da su Belivuka čuvali ljudi iz policije.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo