3°C
Mostar 10°C
Tuzla 12°C
Banja Luka 5°C
Bihać 3°C

31.07.2021 / 14:36 SHOW - Velika zvijezda

Daniel Craig došao u Srbiju na snimanje filma, odmah tražio ćevape

Daniel Craig došao u Srbiju na snimanje filma, odmah tražio ćevape

Još uvek aktuelni James Bond, Daniel Craig provešće nekoliko nedjelja u Srbiji kako bi snimio drugi dio filma "Nož u leđa" koji će se snimati na nekoliko lokacija u Srbiji.

Craig u Srbiju stiže sa porodicom, a od organizatora je tražio i specijalne uslove - jedan od njih je i da čim stigne da ga posluže ćevapima.

"Glumac se kod svojih prijatelja koji su već ovdje boravili raspitao koji su najbolji nacionalni specijaliteti i svi su mu rekli da obavezno proba ćevape", rekao je izvor iz organizacije i dodao da je Craig pokazao interesovanje za znamenitosti Srbije, piše Mondo.

"Daniel maksimalno želi da iskoristi posjetu Srbiji, pa pored posla, želi da uživa u srpskim prirodnim ljepotama. Posebno ga zanima Tara, a pored nje volio bi da obiđe i Beograd. Izrazio je želju da posjeti neku autentičnu kafanu i osjeti boemski duh glavnog grada i Srbije i ako bude bilo mogućnosti prošeta Kalemegdanom", istakao je isti izvor.

Craig će sa porodicom odsjedati u jednom luksuznom hotelu u Beogradu, a zahtjevao je potpuni mir.

"On će u Beograd doputovati sa članovima porodice, pa je zbog toga od osoblja hotela zahtjevao potpuni mir i privatnost. Iz hotela će izlaziti direkno iz garaže da bi izbjegao medije i paparace", otkrio je neimenovani izvor.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo