8°C
Mostar 10°C
Tuzla 13°C
Banja Luka 13°C
Bihać 11°C

12.10.2021 / 10:25 Rukomet - Saopštenje za javnost

RK Crvena zvezda: Prijete nam da možemo ući u Novi Pazar, ali da izaći nećemo

RK Crvena zvezda: Prijete nam da možemo ući u Novi Pazar, ali da izaći nećemo
Foto: RK Novi Pazar

Rukometni klub Crvena zvezda izdao je saopštenje u kojem tvrdi da ekipa Novog Pazara nije bila ugrožena tokom utakmice u Beogradu na kojoj se desio incident s navijačima Zvezde.

Pored toga u beogradskom klubu su izrazili žaljenje zbog situacije i uvredljivog transparenta, te skandiranja imena ratnih zločinaca.

"Moramo da obavijestimo javnost da nije tačno da je RK Novi Pazar vrijeđan tokom 60 minuta, kako su naveli u saopštenju. Na našu rekaciju sporni transparent je uklonjen u kratkom roku, a na skandiranje navijača ne možemo utjecati, kao što nijedan klub to ne može, kako na sportskim terenima u Srbiji, tako i u čitavom svijetu", navodi se u saopštenju Crvene zvezde.

"Mi kao klub smo učinili sve da se utakmica obezbjedi na najvišem nivou, povećali smo broj redara i bio je povećan broj pripadnika policije. Poštovali smo sve procedure. Odgovorno tvrdimo da nijedan član RK Novi Pazar ni na jedan način nije bio ugrožen. S obzirom na to da poslije utakmice dobijamo prijeteće poruke poput: "da u Novi Pazar možemo ući, ali nećemo izaći", iako kao klub nismo nikoga uvrijedili, pa ni našeg sportskog rivala iz Novog Pazara, smatramo da u našoj ligi, u našoj zemlji nam niko ne može zabraniti gdje da idemo, odnosno gdje ćemo igrati", stoji u saopštenju.




(Vijesti.ba)

Izdvajamo