0°C
Mostar 6°C
Tuzla 3°C
Banja Luka 4°C
Bihać 3°C

14.10.2021 / 13:45 Muzika i Film - Home Sweet Home Alone

Objavljen trailer za Sam u kući 6

Objavljen trailer za Sam u kući 6
Foto: Screenshot

Objavljen je trailer za film Home Sweet Home Alone, odnosno šesti dio franšize Sam u kući. Video na YouTubeu u jednom danu pregledan je više od 1.4 miliona puta.

Ovaj film je svojevrsni remake prvog, originalnog filma Sam u kući. Priča se ponovno vrti oko dječaka koji ostane sam u kući za božićne blagdane. Ovoga puta njegovi roditelji otputuju u Tokio, dok su u prvom dijelu otišli na put u Francusku.

"Oni čak i ne znaju da sam ovdje", izgovara dječak imena Max u traileru. Potom se zabavlja na sve moguće načine da iskoristi vrijeme dok je sam u kući bez porodice. Dok se njegova očajna majka pokušava vratiti kući, Max postane meta provalnika.

U šestom dijelu dječaka glumi Archie Yates, koji je ranije glumio u Jojo Rabitu. Provalnike glume Rob Delaney i Ellie Kemper. Home Sweet Home Alone će se prikazati na Disneyjevim platformama od 12. novembra.

Ispod trailera skupila se hrpa kritika.

"Ovo mi više izgleda kao parodija", "Molim vas, prestanite uništavati Božić. Prvi i drugi dio su jedini dobri", "Zbog ovoga ponovno želim pogledati nastavke u kojima je glumio Macaulay Culkin", "Vi nikako da shvatite što je napravilo prvi film odličnim. Gluma, hemija, muzika... Mislite da je bit u tome što dijete svlada loše ljude", "Nikome ne treba još nastavaka filma Sam u kući", neki su od komentara, piše Index.hr.

O filmu se oglasila i zvijezda prva dva dijela franšize Macaulay Culkin.

"Nisam u nastavku filma Sam u kući. Ipak, svima koji su uključeni želim puno sreće", napisao je na Twitteru.


(Vijesti.ba)

 

Izdvajamo