2°C
Mostar 7°C
Tuzla 5°C
Banja Luka 7°C
Bihać 7°C
Powered by Dark Sky

26.10.2021 / 19:44 Tenis - Iskreno o snahi

Dijana Đoković: Nisam vjerovala da će Novak oženiti Jelenu

Dijana Đoković: Nisam vjerovala da će Novak oženiti Jelenu

Dijana Đoković, majka najboljeg tenisera svijeta Novaka Đokovića, otvoreno je govorila o odnosu sa snahom Jelenom.

Novak i Jelena su se upoznali davne 2005. godine na jednom teniskom turniru u Beogradu. Poveremeno su se sretali i uvijek lijepo družili, a tri godine kasnije uplovili su i u ljubavnu vezu. Ljubav se rodila, a onda su krenuli turniri, odricanja i mnogo razumjevanja. Nole je putovao po turnirima, bili su razdvojeni i na nekoliko meseci, ali je ljubav opstala.

Mama Dijana nije mogla ni da zamisli da će se njen sin oženiti djevojkom koju je upoznao kao 18-godišnjak.

"Kao mladić koji se bavi tenisom nije imao vremena za zabavljanje. Bio je više na putu nego kod kuće. Upoznala sam mu jednu djevojku, koja je bila odbojkašica iz Kraljeva. Bili su klinci. Kasnije smo upoznali i Jelenu, kada su imali 18 godina nisam mislila da će da se vjenčaju. Ali eto, pobio je moje mišljenje i oženio se Jelenom", ispričala je Dijana Đoković.

Majka prvog reketa svijeta priznaje da ne podržava neke stvari, ali se trudi da se ne mješa u život sina.

"Normalno i prirodno da je Jelena preuzela neke stvari. Ne bi bilo dobro da se ja miješam. Nažalost, oni rijetko dolaze, stvorili su svoju porodicu i oazu, a Jelena neke stvari radi na svoj način. Dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju ishrane, koju ne podržavam", priznala je Dijana Đoković u jednoj emisiji za Blic.

 

(Vijesti.ba)

 

Izdvajamo